okouzlená

okouzlená

Anotace: mezi řádky ;-)

...
včera jsem tě viděla
byl jsi tak blízko v té černé dálce
tvého světelného těla elegance
zatajila mi dech zcela

dívám se na tebe a vidím sebe
žiju ten obraz v dnešní hodině
nebráním se, ne
dívám se do prázdna a vidím tebe

tvá kouzelná vůně
čeří mi smysly znovu a zas
tvůj tíchý úsměv
co skrývá krás

točí se mi hlava
jsi žádostí vepsanou mezi řádky
tmavá
a stříbrná je tvá kontura

jsme spojeni myšlenkou
co svět světem stojí
ty a já
od počátku dní

těším se na další myšlenku od tebe
...
Autor nrocinu Jednorožec, 17.09.2008
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Etain
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí