Protože sny nejsou od toho aby se plnily

Protože sny nejsou od toho aby se plnily

Anotace: mému J.

Jediná radost která zbyla.
Vzpomínka na toho jež by chtěla-
prázdná náruč jeho těla.

Neměl ji rád,
tak co ho za ní táhlo?
Snad rozptýlení...
Co na tom, že se tak stalo..
Dlouho čeká na smíření,
ale jen odloučení napoví,
že ten, co dal všechny sny-
nikdy je nesplní.

/Protože sny nejsou od toho aby se plnily.
A láska ne od toho aby dělala lidi šťastnými./

Řekni lásko jak ti je
jaký to musí být pocit?
Když víš, že někdo druhý
žije jen ze vzpomínek na tebe
a ty ho necháváš být..
Jaké to je takového člověka znát
když víš, že neztrácí ani po dlouhé době
kouzlo tebe milovat?
Autor Dedillope, 17.09.2008
Přečteno 438x
Tipy 4
Poslední tipující: Zweiblumen, Bíša, NikitaNikaT., igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně silná, pocitová báseň. Mám smýšený pocit, možno jsem zažila něco podobného, milovat je strašně jednoduché, ale odmilovat je téměř nemožné ... jen s novou láskou, stará odende a zůstanou vzpomínky, snad příjemné ...

17.09.2008 21:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí