Potichounká

Potichounká

Anotace: O loučení.

Mlčíme mlčky za mlčení,
zmůžem se sotva na pohled,
jak už to bývá při loučení,
jak už to bývá naposled.

Přemýšlím marně, co se hodí,
a každé slovo stojí boj,
jak už to při loučení chodí,
jak už to chodí při ahoj.

Tak se to prostě občas stane,
že ticho vyjde z plných plic,
"mějte se, slečno," "sbohem, pane,"
řeknem si jenom a nic víc.
Autor Maly_Al, 17.09.2008
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Bůchví...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí