Neslibuji

Neslibuji

Anotace: Mé tajné múze...

S vášní se Ti oddávám
Zvláštní pocit z toho mám
Do všeho po hlavě
Možná až nezdravě

Nechci se zklamat
Mé srdce do Tebe vklouzlo…
Nádherné kouzlo…
Nechci Tě klamat

Jsem jednou taká,
Jindy jiná,
Ne, není to Tvoje vina.
Má vášeň od srdce zní,
Neříkám, že poslední
Záchvat vášně mám –
Teď však v Tobě doznívám…

Jsi tak jiný,
Zbavena jsem viny,
Jsi můj podprahový střep,
Jsi mého srdce tep,
Jsi nekonečné moře,
Jsi má radost i hoře.

Nebudu Ti slibovat
Lásku do konce dní…
Můžeš být mou nynější múzou,
Můžeš být i poslední…
Autor Ammazonic, 18.09.2008
Přečteno 509x
Tipy 16
Poslední tipující: blue, strašidýlko-střapatý, Mraveneček, Holis, Psavec, labuť, Jean89, Bíša, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

my víme:,(achjo...

18.09.2008 23:04:00 | Mraveneček

Upřímná:o))

18.09.2008 19:11:00 | Holis

...máš to za ST,je mi to nějak blízké >:-P

18.09.2008 12:33:00 | WAYWARD

hmmmm...to známmmm...

18.09.2008 12:29:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí