Přání..

Přání..

Anotace: ***

Jednu slzu z oka stírám,
Další hned za ní ztéka,
V nitru svém pomalu zmírám,
I když záblesk naděje do mě vtéká.

Proč miluju toho,
Koho nikdy mít nemůžu?
Nechci toho mnoho,
Ale s tím nic nezmůžu...

Nemohu snést dále ten žal,
Nemůže ho snést mé srdce,
Cokoliv bych za tebe dal,
Abych s tebou kráčel ruku v ruce...

Miluji tě stále,
Den ode dne víc a víc...
Kdybych měl tebe,
Nechtěl bych od života už nic.
Jen ještě jednou s Tebou být,
Kousek svého života s Tebou žít,
Chvilku tě objímat,
Něžně líbat,
A šeptat „miluji tě“...
...to by bylo přání mé,jediné...
Autor Kamen s.r.o., 18.09.2008
Přečteno 492x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Holis, Adik29, labuť, mikyša, drahý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

špatný rytmus tvou basen hodne kazi

18.09.2008 22:31:00 | saddova

moc krásná báseň přesně vím jaký to je taky si to občas přeju

18.09.2008 21:36:00 | Adik29

opravdu krásné,asi každý by si přál tohle prožívat a se svou láskou pořád být

18.09.2008 19:39:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí