Jen s tebou

Jen s tebou

Anotace: život by byl smutný bez lásky

Do hloubky tvých očí se ponořím,
tvůj sladký hlas si vychutnám.
Hlavu svou vedle tvé složím,
a tiše si zadoufám.

Jak dlouho tu ještě budeme,
kdy mi zase bude tak hezky.
Zda se za ruku vezmeme,
a vychutnáme si ranní procházky?

Dost už pochmurných řečí,
život je na to krátký dost.
Ale krásně mi stačí,
že ty si má jediná radost.

S tebou ho chci strávit,
s tebou chci žít.
A nikdo mě nemůže omámit,
dokud jen tebe budu mít.
Autor Adik29, 18.09.2008
Přečteno 484x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...

19.09.2008 10:44:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí