Konec

Konec

Anotace: ...

Zkus otevřít oči a vidět jako já celý svět,
pak možná pochopíš, proč přestala jsem se smát.
Každý den marně hledám kousky štěstí,
hledám ale je to utopie, stále jen další rány pěstí.

Myslela jsem, že ty budeš alespoň ten 1 důvod, proč zůstat,
ty si ale zavřel oči svý a moje taky.
Myslela jsem, že chybovat je lidské,
ale že ty nejsi obyčejný člověk, mě nenapadlo.
Tak proč se vůbec divím, že to odpuštěním nedopadlo...

Snad až zase otevřu oči svý,
uvidím svět jako ty,
a pochopím...proč jsi nebyl se mnou.
Zatím ale stále spím, neboť tam, kde jsem
rána nepřicházejí...
Autor Naninka, 19.09.2008
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: sondulacek, mikyša, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutná:o(ale napsané hezky

19.09.2008 10:37:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí