láska

láska

Anotace: vyznání z pocitů

černé oči, černé vlasy, zpívá
úzkost těla duší svázana
kolikrát budeš muset tou cestou jít
kolikrát se ti podaří
nezabloudit...

život jako hříčka osudu
vyhnout se nástrahám,
a neselhat

zas mě to táhne dál
táhne mě to do nitra
do nitra srdce
tam kde jde vidět více
více citu, více temna
bolest jest průvodcem

svíčka hoří
a duše tvoří
světlou cestičku do nebe
kdo ví, co příštím pohledem
změnit může...

láska je tak krásná
láska jsi ty
Autor Meriel, 19.09.2008
Přečteno 905x
Tipy 11
Poslední tipující: AndyKo, Vlk v rouše, Mraveneček, dablik007, Psavec, Bíša, WAYWARD, enigman, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné....ST Andy

02.01.2009 21:31:00 | AndyKo

Moc pěkná báseň:o)

21.09.2008 22:05:00 | Mraveneček

Krásně pocitová=)

19.09.2008 19:37:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí