obrazy Slavíčka

obrazy Slavíčka

Anotace: tobě

Co promítáš si pod víčka
těsně před usnutím?
obrazy Slavíčka
a lodě před vyplutím
do moří
dřív říkala mi babička
braň lásku před uštknutím
dřív než se rozhoří
a žádný doktoři
nenajdou na to lék
a na víc už mám věk.
Láska je nemoc
co popsat nedovedu
tři litry štěstí
zbytek jedu
pomáhá na to kostka ledu
obličej v dlaních
ve tmě v sedu
má stará dobrá onanie
před bednou v noci
každou středu..
Autor zenge, 19.09.2008
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: saddova, Skalnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tož, si to delas takhle pravidelne jo?? to je celkem nuda, ne|?? stereotyp hadr...

20.09.2008 11:26:00 | saddova

Neotřelé verše, poskládané velmi lehce a nenuceně. Pěkně se to čte

19.09.2008 22:31:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí