Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Neslyším tvé myšlenky

Chci jen to, co chceš ty.
Tiše sleduji tvé rty.
Odezírám, vnímám dech,
myšlenky hledám v prázdných zdech.
Cítím tvé dotyky - motýlí doteky.

Hvězda padá, tak něco si přej!
Špatné či dobré,
děj se co děj!
Lásko...
OSUDE...?
Autor Si.Mon, 19.09.2008
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mozna je to zbytecne kratke...

20.09.2008 11:13:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí