Polabím

Polabím

Anotace: tobě

Pojď nech se nést
bez rozpaků
proud i podnebí
je milosrdné
pojď nech se svézt
jedním z těch velkejch draků
nad údolím.

Leť nedovolím
tvůj pád
to nebe nad Polabím
už léta dlaní hladím
znám jeho proudění

Pojď vzlítnem před setměním
do šedejch skal
a možná dál
v zapomění...
Autor zenge, 20.09.2008
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Tygropes, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

místy se mi to zalibilo...

20.09.2008 10:33:00 | saddova

Už jsem tam pár let nebyl, ale teď se mi ty špičaté skály vybavily. Pěkné.

20.09.2008 10:03:00 | Tygropes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí