Proč žít

Proč žít

Anotace: ...

Když jedu někam daleko,
z okna tramvaje se dívám
deprese mě přepadaj
a špatný pocit mívám.

Barvy potom blednou,
slunce méně svítí
už mě zdá se omrzelo
na tomhle světě bytí.

Kapky buší na okno,
z něj smutně koukám ven
už mě zdá se omrzel
i tenhle dnešní den.

On vlastně celej život,
pro mě nějak ztratil smysl,
samý smutný myšlenky
teď ovládaj mou mysl.

Stahují se mračna
jimi pokryté je nebe,
pro co mám teď žít,
když už ne pro tebe.
Autor La condesa, 20.09.2008
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: bokken, Štířice
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky ten pocit dobře znám...ale hlavu vzůru :-O

20.09.2008 16:33:00 | Štířice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí