Náhradník

Náhradník

Anotace: Když Vám někdo ublíží...

Hlavu o vlasy ochudím,
srdce si z hrudi vyrvu.
Zapomnění po zádech pohladím
a dál půjdu.

Co víc obětovat pro někoho,
kdo na jiného myslívá
a tebe trápívá.
Radši dál půjdu.

Pro pocit náhradníka
svůj život nežiji.
Být vždy až druhý?
To se radši zabiji!

Naštěstí něco tu je,
co nad hladinou mě drží.
To přátelství nejbližší mi je,
s těmi co mě vždy podrží.

Nůž ze zad vytáhnout se dá,
však chce to čas.
Zapomenout nikdy nejde,
ať to tvrdí sebedůvěrnější hlas.

Co víc ublíží než výsměch milovaného?
Snad jen to být nemilován,
nikým, ničím, nikde.
Láskou akorát člověk pojde.

Radši jiné cíle hledati.
Motorku do garáže, peníze na účet,
titul před jméno
a odjet někam daleko zapomnět.
Autor Petr Šajdar, 20.09.2008
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná se dá před láskou utéct..možná zapomenout,možná...

21.09.2008 21:52:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí