Rozdíl

Rozdíl

Anotace: .....tak to je...

Rozdíl mezi náma dvěma,
já sem muž a ty si žena.
Jinak,už jich tak moc není,
i když k mému překvapení,
ty máš větší pochopení...
Tvoje schopnost měnit,když si tu,
moje snění v realitu.
Rozdíl mezi náma dvěma,
když mluvíš ty,padá stěna,
co je mezi náma...dvěma
Já přímám vždy od tebe,
tvůj úsměv i tvoje rady,
co mi dáváš teď a tady.
Rozdíl mezi náma dvěma,
hledat rozdíl?..není třeba.
Autor martinxxx, 20.09.2008
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako rikanka je to dobre, jako dobry vazany vers, je to pro mne slabe,ale pousmala jsem se u toho :)

20.09.2008 21:43:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí