Smrtonoš

Smrtonoš

Anotace: Pseudokrysař...

Někdo má srdce,
ne já.
Někdo má duši,
ne já.

Někdo přináší smích,
někdo přináší lásku.
Mým posláním je jen hřích,
rozsévat bolest a zkázu.

Někteří dávají mi jméno,
jiní se bojí jen pomyslet.
Sám sobě Smrtonoš říkám
a na smrt nedokážu nemyslet.

Krása, radost, láska je můj nepřítel.
Proti těmto nešvarům bojuji.
Neznám slovo přítel,
nepoznal jsem slovo miluji.
Autor Petr Šajdar, 21.09.2008
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí