Neslyším

Neslyším

Anotace: křičíš na mě a já tě neslyším

Neslyším

křičíš na mě a já tě neslyším .
křičíš čím dál víc , já tě slyším , slyším slova

Nerozumím

křičíš pořád dál a já ti nerozumím.
křičíš na mě lásky slova , miluješ mě

Nemiluješ

jsi naší lásky vrah , srdce jí probodl,
do těla udeřil .
Teď prosíš , slibuješ , aby ses udobřil .

Křičím

Nechci milovat , Nechci rozumět , Nechci slyšet
Autor Kamuniak, 27.08.2005
Přečteno 606x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nechceš ale přesto v srdci cítíš,že miluješ...

27.08.2005 21:08:00 | jarkaj

Kdo nechce milovat neříká pravdu..každý chce přeci milovat..nebo snad ne?

27.08.2005 20:38:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí