střevíčky

střevíčky

Anotace: někdy ani průvan dveřma nehne

Denně se koupu ve své soli,
jsem bez Tebe...
jo to bolí.
Na konci cestičky
zuji si střevíčky
jsou minulostí prochozeny
Odhodím zábrany,
zahltím Tě nářkem ženy
snění pod víčky,
vystřídají slzičky
košilky ve skříni
už vystřízlivěly
Denně jsou dveře dokořán
pro Tebe otevřeny
a uvnitř srdce
pár bodných ran
účty jsou odloženy...
Na konci cestičky
zůstaly čísi staré střevíčky
jdu bosá,
jo to bolí
Nelam nade mnou holí.
Autor laura3, 21.09.2008
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Myrja, Holis, Bíša, Verena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí