Podlehnutí..

Podlehnutí..

Anotace: ..už zase..pocitovka....

Zásah přímo do levé komory
Tvoje oči
Neznat
Žít
Nenávidím se za to
Nenávidím
Každé své podlehnutí
Tobě
Pohledu
Slovům
Ty tvý oči
Rozehřejou
Každý třesoucí se ruce
Studený srdce
Uvadající naději
A touhu
Touhu
Která neměla nikdy být skutečná
Tak proč mě necháváš doufat….?
Autor Reiuse, 21.09.2008
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Dagon.Lestat - My winter storm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí