Láska je kytarový solo...

Láska je kytarový solo...

Anotace: Na obalu jedný knížky bylo napsaný:Láska je kytarový solo... moooc mě to zaujalo a tak semo tom musela napísat =)

Láska je kytarový solo,
který nemůžu hrát sám.
Písničku pro tebe složím,
až půjdu prašnou cestou v vám...

Láska je kytarový solo,
který zníjen pro tebe.
Pro tvůj úsměv,pro tvý oči,
pro srdce,který nezebe...

Láska je kytarový solo,
který hraju stále rád.
"miluji tě" řekl bych ti,
ale nesměl bych se tolik bát...

Láska je kytarový solo,
který jen tak drnkám.
Dobře vím,že tvoje oči
podobaj se trnkám...

Láska je kytarový solo,
kterým můžu všechno říct.
to jak moc tě miluji
a že od tebe nechci pryč...

Láska je kytarový solo...
Autor Světluška =), 27.08.2005
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné přirovnání. Však spíš bych řekl, že Láska je duet :-)

28.08.2005 10:48:00 | Manik

zajímavé

27.08.2005 20:50:00 | jarkaj

Láska je kytarový sólo...výstižný, hezoučký..100=)

27.08.2005 20:42:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí