kámen z lomu

kámen z lomu

Anotace: ..

Kvůli komu klopýtáš?
a do stromů šeptáš přání
o lásce a umírání
kámen z lomu ze dna řek
mohl by nám vyprávět.
Nevěř tomu
co o lásce psali jiní
inkoust psavců jsou jen sliny
co jak síra,křehkou duši rozežírá
pro lásku se neumírá.
Autor zenge, 21.09.2008
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: gentoo, Mraveneček, enigman, Myrja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí