Oběť

Oběť

Anotace: přijal ji...

cítím se dobře
dala jsem obět
co bolí tě víc
co můžeš ztratit
na čem ti záleží
o co se nechceš dělit?

pár otázek
jak snadná odpověd
stačí přinést oběť

svíčka,
ta už dávno dohořela
už není tak neklidná
to srdce zklidnilo se
a Bůh přijal oběť
Autor Meriel, 21.09.2008
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Bíša, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí