podzimní

podzimní

Anotace: ...

Zase si do hrnku
vzpomínky natrhám,
na stráni zbylo pár
ostružin posledních,
přidám pár polibků,
letních mámení žár,
a na vršek položím
Tvůj nádherný smích..

Malíř už vyrazil,
se štětcem do kraje,
a plody jeřabin
u cest se stydí,
vítr si v korunách
svoje hry zahraje,
léto si na přesrok
věci své klidí..

A tak s lístkem barevným
k nohám Ti skouznu,
a Ty mě uslyšíš,
jak v krocích Ti zašustím
a do srdce Tvého
pak tiše vklouznu
a Tebe,
z komnat svých,
lásko má nepustím...
Autor chalcedon, 21.09.2008
Přečteno 505x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Lota, Marfuša, hanele m., Myrja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podzimní sklizní tvou ráda se stávám,
barvy své na paletu života dávám,
lístkem z dlaně v mé srdce se vkrádáš,
zdalipak víš, oč v komnatách mne žádáš?

02.01.2020 21:59:06 | Lili Starr

moc hezoučká...

02.11.2008 19:33:00 | tvoje.sestricka

Velmi , velmi pěkné.

22.09.2008 11:24:00 | Marfuša

milá, líbí se mi

21.09.2008 23:06:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí