ráno

ráno

Anotace: ..tebou vonící

Když
ráno otevřu
okenice očí, ještě
unavené
a uložím do přihrádky
mezi dopisy cenné
o Tobě vonavý sen,

a dřív než odněkud
přiletí pozdrav,
že ráno je dobré,
tak s myšlenkou na Tebe
tak nádherně
chutná mi den,

káva než provoní
chvíli kdy vstanu,
vím jistě ,že
myšlenkou Tebe
dnes neminu,

okouzlen přivoním,
k Tobě ,
k mému ránu,
dívenko tajemná
s vůní jasmínu...
Autor chalcedon, 21.09.2008
Přečteno 565x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Lota, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...když je Láska v srdci, se to hned jinak vstává...:-)))

22.09.2008 12:32:00 | Lota

Toto ráno je dobré. Překrásně napsáno.

22.09.2008 11:22:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí