Jsi štěstí

Jsi štěstí

Anotace: Tak tuhle báseň jsem napsala dávno....svému bývalému příteli, ve chvíli, než jsem byla smířená s rozchodem...tak jsem to cítila....

Jsi štěstí, jež hladí mou duši,
Miluji Tě, i když nejsem s Tebou,
Celou svou duší.

Tvé oči navždy přisáté v mých snech,
Žít pro Tebe –
Žít pro jediný dech.

Tvá něha se vytratila,
Tvá láska je mi vzdálena,
Však já jsem stále nejšťastnější
V náruči Tvé schoulena.

Ty neudělal nic jsi kvůli
Té, co Tě tak milovala,
Nedokázal bojovat jsi –
A já o to tak moc stála.

Moje srdce stále buší,
Pro Tebe jen,
Pro Tebe,
Ty jsi ještě v tuto chvíli mé nebe,
Jen mé nebe.

Až ulehne poprvé vedle hlavy Tvé ta jiná,
Až Tě vezme za ruku..
Spadne ze mě všechna vina…
Budu navždy pozměněna.

V tu chvíli já pochopím, že jsem nebyla ta pravá,
Do té doby Tě prosím –
Ať čistá a šťastná je Tvá hlava.

Pamatuj, že jsem tu pro Tebe,
Ač jiní muži o mě stojí
A že jsi to stále Ty,
Kdo vyhrává v každém boji.

Nemohla jsem jinak,
Musela jsem odejít,
Miluju Tě nevýslovně,
Nešťastná už nechci být.

Chci se s Tebou vídat třeba každý den,
Žít si ovšem za sebe,
Ne jen jak Tvůj sen.

Jíst co chci,
Dělat co cítím,
A být šťastná,
Když Tě vidím.

Pokud na tuto báseň neodpovíš nic, budu vědět,
Že Tě nechat mám jít.

Nechám Tě být
A budu dál žít.
Autor Ammazonic, 22.09.2008
Přečteno 864x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Rolnička, Holis, Bíša, Inge, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

moc krasne!!!

22.09.2008 17:09:00 | Rolnička

Hezké vyznání:o))

22.09.2008 15:30:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí