Jsi mi vším

Jsi mi vším

Anotace: ... přestaňme se bát zklamání

Vidíš můj osud vepsaný do dlaní,
obavy z bolesti, co lásku vyhání.
Vidíš v mých očích záblesky naděje,
že snad i pro mě srdce se zachvěje.
Čtu ve tvých dlaních obavy z bolesti,
ať nám náš osud cikánka vyvěští.
Smutek ten dnešní tvůj, mým se stal záhy,
odlož své starosti, jen ty jsi mi drahý.
Autor Inge, 22.09.2008
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svá vyznání psávala jsem podobným způsobem...

28.09.2008 14:02:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí