Vzpomínej

Vzpomínej

Anotace: snad ne na tebe?

Ty vzpomínky - ač mlhavé
u srdce zahřejí
ty okamžiky - ač prchlavé
radost mi dopřejí

"Vzpomínej"
na Tebe?
na oči co pohled mi darovaly,
na půlnoční nebe
nebo ústa co slibovaly?

Ústa, která když polibek darovaly
v sedmém nebi panny na harfy hrály
ústa které něžně laskaly ušní lalůček
utichl i jemný lesní potůček.
Ty ústa, které zrazovaly
slibovaly
ale přece jen milovaly.

sliby
chyby
a přece vzpomínám
a před tebou se vzdávám...
Autor Kwítko, 22.09.2008
Přečteno 442x
Tipy 12
Poslední tipující: její alter ego, bajli33, Zweiblumen, Mraveneček, enigman, bokken, Holis, jaňa, Květka Š., Rbb
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevzdávej...krásná báseň:o)

23.09.2008 22:45:00 | Mraveneček

To znám...hezky napsáno, upřímně

22.09.2008 14:58:00 | jaňa

jenom to ne vzdavat se ...

22.09.2008 14:05:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí