Pohled z okna

Pohled z okna

Anotace: byl ošklivý, studený den...

Venku zas padá déšť
a mně je nezvykle chmurně.
Sedím sám doma dnes,
tak jako už včera půl dne.

Je to tak, předčasně nastal podzim.
Někdo vidí krásnou paletu barev,
však šedo spatřují jiní, mnozí.
A k těm já počítám se ještě stále.

Možná se přihodí, že se to všechno změní,
až osud hlasitě zaklepe u mých dveří,
a s ním dívka, co přivede mé srdce k chvění.
Pak bude se mi vše zdát už jen pestré, věřím.
Autor j.i.ř.í.k, 22.09.2008
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí