Jsi jedinečná

Jsi jedinečná

Anotace: jsi prostě jediná...

Jsi třešnička na dortu,
který já zbožňuju,
jsi jiskra v mím srdíčku,
kterou já miluju.
Jsi hvězdička na nebi,
která pořád svítí
jsi rozkvetlá louka,
kde roste jen kvítí.
Jsi přítel,
kterého stojí za to mít,
jsi prostě jediná,
pro kterou budu ještě žít.
Autor hellowik, 22.09.2008
Přečteno 963x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, strašidýlko-střapatý, Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí