BeZ

BeZ

Anotace: osamělý sterotyp

Uprostřed neznámých slov a zvuků,
bolí mě uvnitř,když zvedám ruku,
uprostřed toho všeho,
bolí mě zevnitř mé ženské tělo,
zvuky a hudba,je to celý můj svět,
ve kterém hnije nejen můj květ,
není konce,není řešení,není nic ani okouzlení,
je jenom,úzkost a smutek,
že mi ten nejlepší pod prsty utek,
do dálek,do hor
a u mě zůstal jen pohádkový mozkomor,
jak se to může jenom stát,
že mě už dlouho nikdo neměl rád.
Autor Veka, 22.09.2008
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Herbit, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chápu...

22.09.2008 17:43:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí