Láska nebo přátelství

Láska nebo přátelství

Anotace: Co je lepší - láska nebo přátelství?

Přátelství je po lásce ta nejcenější věc...
Láska je po přátelství ta nejcenější věc...
Vysvětlí snad někdy někdo co je lepší věc?
Vždyť já ani sama nevím co je lepší věc...
Tady je však konec povážlivých vět...
Autor Neeznalka, 22.09.2008
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý má jiné hodnoty.. já osobně nevolím ani jedno..

23.10.2009 21:15:00 | Shirai Yoshiro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí