Když milovat ji přestal

Když milovat ji přestal

Anotace: Je k tomu potřeba něco dodávat?

Když milovat ji přestal,
těžký čas nastal,
nechtěla připustit si,
neuměla přestat klesat na mysli.

Když milovat ji přestal,
a bylo to jen pár dní,
udělala by první poslední,
aby ji milovat začal.

Plakalo děvče, plakalo věčně,
slzy nebraly konce,
odradily kdejakého borce,
co vytknout smutné slečně?

Když milovat ji přestal,
a bylo to již několik dní,
udělala by pro něj nejradši jen to poslední,
vztek zlý započal.

Když milovat ji přestal,
byl to měsíc jen,
chtěla s každým snít jen jednou jeden sen,
bolest způsobit, jak On to udělal.

Když milovat ji přestal,
byly to snad měsíce dva,
hněv, nenávist, zášť, vztek neustal,
nepolapila divokého lva.

Když milovat ji přestal,
bylo to po sedmém pivu,
kladna na něj všechnu vinu,
potupně přiznala barvu-miluju tě a milovat NEPŘESTANU.

Když milovat ji přestal,
a na druhý den se po sedmém pivu probudila,
pravdu uviděla,
vzpomínka na chlapce, co hlavu ji pomotal.

Když milovat ji přestal,
a pravdu uviděla ve vínu,
začala myslet na onu nevěru,
že by amor šíp špatně seslal?

Když milovat ji přestal,
a bylo to již zdávna,
že láska ještě v jednoho chlapce vzplála,
nebyl to klam, jak myslela.

Když milovat ji přestal,
neklid v duši nastal,
nevěděla co dříve,
jak nekoupat se ve vině.

Když milovat ji přestal,
pláč děvčete ustal,
neměla co plakat,
ale nechtělo se jí skákat.

Když milovat jej přestala,
i ne, to je jen moje představa,
představa a velké přání,
aby tahle láska už ustala.
Autor zvířátkoo, 22.09.2008
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí