Jedna bledě modrá

Jedna bledě modrá

Anotace: Když se zamilujete, tak se na svět díváte tak nějak... jinak no...:)

Lindo,
koukni z okna ven
mosty, dráty,
elektrárny
hoří
modrým plamenem
pojď blíž...
už to vidíš?

Letadlem na
první máj
lítám nízko,
kolem palmy
křičíš "Pozor!
Butterfly!"
Já vím,
vždyť ho vidím

a když tím letadlem
pár mraků odřem
vzplane i obloha
jen bledě modře
Ale neboj se
protože...

krom nás dvou
to vlastně ani nikdo
nepozná...
Autor Ýmo, 22.09.2008
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, žároffka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí