MILUJU TĚ!!

MILUJU TĚ!!

Anotace: ..

Těžko je psát, jak mi chybíš
jak schází mi vidět úsměv Tvůj,
šťastná jsem, když se mnou ležíš,
i ve spánku mne opatruj.

Tvůj jemný dech pochytit ve vlasech
a s úsměvem na rtech usnout,
ale bez tebe spát tu nedá se,
však musím světlo zhasnout.

Kolem je tma,víčka zavírám
a volám k sobě anděly,
pojďte blíž, asi umírám,
sama v posteli.

Jen ještě jedno povím Vám
a před všemi slibuji:
Lásko! Jsem šťastná že Tě mám,
jen Tebe miluji!
Autor Barčík, 22.09.2008
Přečteno 1013x
Tipy 12
Poslední tipující: Ondra, Roman.Tycka, NikitaNikaT., Mraveneček, strašidýlko-střapatý, paneach
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

krásná

22.09.2008 22:24:00 | paneach

Děkuji :)

30.07.2014 11:48:17 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí