Co je láska?

Co je láska?

Anotace: Báseň o lásce a o jejím významu...

Láska je cit, láska je radost,
někdy trápení a velká starost,
Není recept na pravou lásku,
stejně tak jako vyhrát válku,
musí se i v životě bojovati,
dlouho a dlouho hledati,
tu pravou a čistou lásku,
která tvoří přes každou řeku lávku,
která drží pohromadě,
dva lidi mladé i staré,
pomáhá jim přestát těžké věci,
tohle vám nepoví jen vědci,
ale každý kdo už se svojí láskou chodí
a je šťastný a ve všem dobrý.
Autor Endosh, 23.09.2008
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí