Chci najít lásku

Chci najít lásku

Anotace: Dva odlišné světy... co bych chtěla,co můžu mít... Spousta z těch veršů jsou dávno známá klišé, ale já se nesnažím najít něco nového, píšu prostě ze sebe.

Chci znovu cítit tu bolest,
bolest když někdo tě má rád,
chci plakat štěstím i smutkem,
chci se zas o někoho bát.

Chci zase chodit po ulicích,
bezdůvodně se smát,
chci opět slyšet tu frázi,
o tom jak moc mě máš rád.

Chci aby svítilo slunce
a déšť padal z oblaků,
chci abys nakreslil duhu,
chytil mě za ruku.

Chci jenom s tebou na světě být,
chci v noci o nás, o nás dvou snít,
chci, abys mě nespouštěl z očí,
abych zas cítila, jak svět se točí.

Chci usínat jen a jen s tebou,
ráno se probouzet ve dvou,
chci cítit známou vůni tvého těla,
to jest vše, co bych od tebe chtěla.
Autor Jamesow, 23.09.2008
Přečteno 552x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Gabriel17, Mraveneček, septemberSax
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.. Vážně se ti povedla. ;-)

24.09.2008 20:25:00 | Gabriel17

Vidíš Banánku? Mraveneček je podobného mínění.

24.09.2008 00:25:00 | septemberSax

Pěkná báseň.

23.09.2008 22:46:00 | Mraveneček

ale ty si ze mě pořád děláš srandu a objektivní nejsi!

23.09.2008 21:22:00 | Jamesow

Objektivně vzato... je skvělá!

23.09.2008 21:15:00 | septemberSax

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí