Let oblohou

Let oblohou

Anotace: Starší povedená věc..

letím, prorážím mraky
pojď za mnou.. chceš lítat taky ?
pojď ke mně budem lítat spolu
doleva,doprava...Nahoru dolu

už cítím jak tě držím kolem pasu
na míle je vidět tvoji krásu
cítím jak ti srdce buší
kam směřují osudy našich duší...
Autor Groovísek, 23.09.2008
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí