Nejkrásnější pohádka

Nejkrásnější pohádka

Anotace: dovolil jsi mi být Tvou princeznou, kéžby pohádka nikdy neskončila za přetěžkou oponou...

Už je to rok,
co jsem udělala ten nejkrásnější krok.
Rok můžu vedle Tebe stát
a naplno Tě milovat.
Miluju když se mě dotýkáš,
jen tak letmo se podíváš...
Zbožňuju když Tvé tělo může mě hřát,
když mohu šťastně v Tvojí náručí spát.
Miluju Tvoje krásně zelené oči,
a jak celý svět se se mnou při Tvém polibku točí.
Miluju s Tebou každý další den,
to Ty jsi můj vyplněný sen.
Mého srdce král,
jsi ten co mi všechnu radost a lásku dal.
Ty jsi to co jsem si vždycky mohla jen přát,
jen v mých nejtajnějších snech jsi mohl stát...
a teď jsi tu a já jsem s Tebou,
každou chvilku obklopuješ mě nekonečnou něhou.
Když se mě dotkneš - mohu létat,
dotýkej se dál, už nikdy nechci přestat!
Autor D.a.r.k-A.n.g.e.l, 23.09.2008
Přečteno 671x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, Puck, Butterfly-effect
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Krásný :)

28.09.2008 13:44:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí