Není cesty zpět

Není cesty zpět

Anotace: Opět jedno impulsivní vyznání...

Zda smutná nebo veselá?
Teď mám křídla anděla
A létám s Tebou vzhůru
Zahnala jsem noční můru
Splín
V pozadí potlačen
A nebojím se cizích žen
A moje oči upřímností září
Do jedné z nejhezčích tváří

Já cítím,
Cítím ze vteřiny na vteřinu,
Vášeň větší, menší vinu

V Tobě rozsvěcím oheň svůj
Tak při mně navždy, lásko, stůj
Chci Tě
Milovat
Tak moc
S Tebou být
Až přijde noc

Žij se mnou
Mne miluj a hlaď dál
Bude to náš nekonečný bál

Mám pocit, že tě dlouho znám
A pocit, že Ti rozumět smím
Na jednu stranu hodně,
Na druhou tak málo o Tobě vím

Podlehla jsem,
Znám Tě chvíli
Nebo dlouho?
Čas se mýlí
Splývám s Tebou
Jsi můj oheň
Přestávám mít z plamenů strach
Jsi má blýskavice z nebe
Jsi má láska
Můj střelný prach

S Tebou…
Svět je náhle krásný
Už vím…že Tě miluji
Sama sobě
Svému srdci
Vášeň
Touhu
Slibuji

Není pro mne cesty zpět
Teď už Tě nechci ztratit
Čas kolem nás tak rychle běží
Chci daň za lásku platit
Autor Ammazonic, 24.09.2008
Přečteno 527x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, blue, Holis, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:O ehm ... :) krásná
člověk, jemuž je báseň určena musí být potěšen! :)

25.09.2008 03:41:00 | blue

cesty vedou zpět...i tam...

24.09.2008 10:41:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí