Reinkarnace

Reinkarnace

Anotace: holt si nevyberem, ale snít se o tom může...

znovu se zrodím a budu malým psíkem

u lady co ovívá se zlatým slunečníkem

s ní žil bych a popřel ty ošklivé fámy

proč psíčky chovávají si mladé dámy

co po rozvodu odhánějí žhavé nápadníky

a sukně nosí zásadně až dolů po kotníky

nechám se krmit jen tím nejlepším masem

s vlastní ložnicí komorníkem a taky pasem

abych na cestách doprovázel svoji paní

byl tím jenž ji před vším světem chrání

a abych nebyl brán co náhrada za děcko

sem tam jí ju vylížu

no a to je všecko
Autor gest, 24.09.2008
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí