Znamenáš pro mě moc

Znamenáš pro mě moc

Anotace: nikdy už neříkej, že nejsi nic...

Ty nejsi zbytečná a moc dobře to víš,
ty pro mě hrozně moc znamenáš,
doufám, že jednou to pochopíš.
Newím, proč myslíš si, že nejsi nic,
že obejdu se bez tebe,
s tebou mě život prostě baví víc
a lítat chci až do nebe...
Autor hellowik, 24.09.2008
Přečteno 940x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí