Pro Tomíka

Pro Tomíka

Anotace: když člověk miluje a ztratí.... je to hodně bolestivé

Proč muselo se to stát??

Proč musel jsi mi zbohem dát??

Proč myšinka Tvá už nejsem??

Ptám se sama sebe. Kde jsem??

Stojím na skále, shlížím dolů

a prosím všemohoucího z bohů.....

"navrať mi mou lásku prosím zpět,

ať veselejší zas máme svět ".

Slyším jen ticho, v dálce ptáky zpívat

nezbývá mi nic jeného, než dál do propasti se dívat....

Vzpomínám na Tebe, na Tvoje doteky

na lásku Tvou a něžné polibky.

Srdce mé láme se, na tisíce kousíčků

pláče a umírá, hluboko v ďolíčku......

Pláče a volá, navrať se domů...

prosím Tě, lásko má, buďme zas spolu.
Autor kelli, 24.09.2008
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, jesterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja mam jiny nazor, me se libi..

27.09.2008 19:56:00 | bokken

souhlas s komentem pode mnou

24.09.2008 14:42:00 | saddova

působí to lacině... chápu, že to může být pocit, ale jediné co na tom je jsou fráze a nepříjemné rýmy

24.09.2008 12:09:00 | Lodě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí