pro toho komu patří mé srdce

pro toho komu patří mé srdce

Anotace: miluj tak aby jsi nikdy nebyl tak moc zraněn

Chtěla bych teď vrátit čas

a Tvoji lásku míti zas.

Vedle Tebe znovu usínat

a ne jen na ty chvíle vzpomínat.

Těšit se na Tebe, celý den

proč mi to připadá, jak hloupý sen??

Chci se z něj probudit, a mít Tě vedle sebe.

Pomalu procitám, avšak zatahuje se mi nebe.

Kapka za kapkou, však tiše padají

Tvoji lásku mi, oni však nedají.....

Čekám a doufám , že se mi vrátíš

chmurné dny v životě, jen Ty mi zkrášlíš.
Autor kelli, 24.09.2008
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: bokken
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekdy se mi zda,ze nekteri lide musi mit pokazde neco spesl a originalni...me se to libi :]

27.09.2008 19:57:00 | bokken

sen- den... vsedni rymy...moc okoukane ...

24.09.2008 14:42:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí