Skok do snu

Skok do snu

Anotace: ...taková na dobrou noc

Jen tak si hajni,
oddej se tmě,
zavři očka,
oddej se i mně.

Jak zabereš,
tak budeš v šatech,
tančit se mnou
a smíchem na rtech.

Jak na obláčcích,
zaskotačíš si,
tak jak budeš volná,
i já se cítit chci.

Naskočíme na duhu
a svezem se dolů,
zahučíme do vody,
ale hlavně spolu.

Celá mokrá,
vlasy suché jen,
probudíš se ve vaně,
byl to jenom sen.
Autor honnnzik, 24.09.2008
Přečteno 648x
Tipy 4
Poslední tipující: Pešulka, loverose91
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí