Dopísek...

Dopísek...

Anotace: Dopísek pro někoho,koho mám mocinko ráááda... =)

Ahoj moje zlatíčko
jakpak se dnes máme?
prázdniny nám skončily
tak copak děláme?

Myslím pořád na tebe,
na ty chvíle krásný,
když jsme spolu usínali,
byli jsme tak šťastní...

Když jsme spolu prolíbali
poslední noc skoro celou,
řek si do mých modrých očí:
"To vše bylo na rozloučenou"...

Ptal ses jestli na tě počkám
do příštího roku
a jestli si spolu příště
dáme třeba sprchu =)

Tak proč se teď neozýváš
nedokážu pochopit.
Copak už si nevzpomínáš,
jaký je to spolu být?

Každý večer usínám
se slzami v očích,
už jsem vážně zoufalá
z těch probdělých nocí...

Tobě je to asi jedno,
na všechno jsi zapomněl...
Takže zatím pac a pusu
jako kdysi psal jsi mně...
Autor Světluška =), 28.08.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená. Snad jen si ji po sobě příště přečti. Opravil jsem Ti tam překlepy. Jinak fajn zamilovaná, smutná, ale to Láska někdy je. Rým jednoduchý, ale příjemný a má to fajn rytmus. Líbí :-)

28.08.2005 20:47:00 | Manik

Sakraa holka...až slzičky jsem zamáčkla zpět do mých očí
tohle je vážně krásný kočííí=)
kdysi takovou píseň hrálo i srdce moje
když zapomněla na mě mysl tvoje..

28.08.2005 20:36:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí