Odhodlání milovat

Odhodlání milovat

Anotace: Zamilovanost???...nebo opuštění?? oboje

Když člověk myslí na lásku,
není naivní ani hloupý.
Je jen zarmoucený
a právě z lásky tupý.

Marně touží,
po tom co ztratil.
Životem plouží
a čas nejraději by vrátil.

Šedě či černě,
vidí celý svět.
Vše co bylo mu známé věrně,
už nevrátí se zpět.

Samota dusí se v nás,
nikdo ji nemá rád.
Proč ale lámeš si vaz?
Milovaný přec nikdy už nemůže být kamarád.

Jen tak zapomenout na vše?
Tak lehce se tě ale vzdát nehodlám.
Pro tebe zaprodám i své duše,
ale kamarádství zamítám!!!
Autor LadyTaRaNi, 25.09.2008
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, bokken, Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bych kamarádství zaprodal..

26.09.2008 19:17:00 | Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí