Žďárský Vrchy

Žďárský Vrchy

Anotace: ..

Ve Žďárských Vrších
už ptáci švitoří
něco o moři
jaro je na dohled
a přes můj krasohled
ve střepech slunce třpytí
paprsků střepobytí
přikrej si čelo dlaní
a vyčkej v sněhutání
na teplej vítr z jižní strany.

Ve stráních mezi sněhy
už tráva vykukuje
a v lesích laní běhy
už zase sílý
a láska..znovu vyjde z něhy
já žiju pro tu chvíly.
Autor zenge, 25.09.2008
Přečteno 526x
Tipy 2
Poslední tipující: saddova, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne si tu hrajes s pismenky, potesilo mne,ze to nejsou fadni rymy, tipas

25.09.2008 13:27:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí