chudokrevná.

chudokrevná.

Anotace: http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_id=5062-chudokrevna věnována. /našemu krásnýmu vztahu/ tak šťastná, až nešťastná:) /zamilovaná/

Lehám si do postele,
zkouším něco napsat,
vstávám,
otvírám okno.
Zkouším žít.
Zkouším začít den bez probuzení
vedle tebe.

/možná to zkoušíš taky/

Studený ruce,
studený nohy,
studený tělo.
Peřina je mi moc velká.
Starý slzy,
co měly týct před tejdnem.
/mrznou na napudrovanejch tvářích/

Pravdivá lěž,
v našich očích,
schovává se.
A minuty jsou hodiny.
Ztrácím tě.
Špatnej signál v duších,
možná.
/chyba není na tvým přijímači./

Vcítěni do budoucnosti bolí
a kytarový tóny nutěj k pláči.
/struny k oběšení
- snad proto je mám v deníku/

Budu kouřit na balkóně
/až budu kouřit/
a bude noc a tma a déšť.
/a láska holubů na parapetech/
a hudba z vinylu v pokoji
/slečna bez sukně?/

Zmeškaný hovory od mámy,
horkej čaj
a moc posmrkanejch kapesníků.
/obyčejná rýma,
nic za tím nehledej/
kdybys mi tak zavolal,
nic neříkal
a já tě mohla poslouchat.
/jak nic neříkáš/

chybíš mi.
Přečteno 363x
Tipy 11
Poslední tipující: J.U. Ray, už ne pernikova princezna, Holis, Simísek, angel_s.r.o, Lacosta1, Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na volny rym je to pro mne az moc uvolneno, spis mi to pripomina uvod do povidky ci tak neco...

26.09.2008 10:47:00 | saddova

vím jaký to je...

25.09.2008 22:09:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí