srdce mi to rve

srdce mi to rve

Anotace: chci se naučit říkat NE

Žít bych chtěla naplno,
avšak není mmi to dovoleno.
1 den v týdnu žiji
a to tak, že se zamiliji.
Zbytek týdne lituju,
že nechala jsem si zmást hlavu.
Naposled, to vždy si říkám,
ale vždy na něj mrkám.
A proč?
On milý ke mě je,
říká, že mě miluje.
Miluje mě vždy jen na chvilku,
jen když rozestele postýlku.
Já už nechci takhle dál
už nechci aby mě někam zval.
Srdce mě to rve,
tak snad příště řeknu NE.
Autor Ela_mela, 26.09.2008
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí