Začínám to cítit

Začínám to cítit

Anotace: ....

Padám, letím, řítím se dál
tam kde nic nebrání mým představám...
doufám, že chytíš mě a zachráníš,
snad ano, věřím, že lásce se nebráníš..

Začínám to cítit, vím, že to přijde,
procházíš mým tělem jak světýlko naděje,
stoupám k výšinám, přestávám se bát,
chci jen slyšet, že vážně máš mě rád...

Každý temný kout v mé duši prozáříš
a proti pochybám snad mne ubráníš,
tak tedy dobře, fajn, já to beru...!
teď se ti odevzdám...snad se nespletu.
Autor bloominka, 26.09.2008
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: lukasecek15
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí