Jen tebe chci

Jen tebe chci

Anotace: je těžký radovat se sáma...bez tebe

Proč zase sama doma sedím,
když údajně tolik přátel mám??
Proč jen tak do prázdna hledím,
když přece nikdo nechce být sám.
Nechci být sama
a jen tak doma být,
chtěla bych s tebou bývat
a skvěle se mít.
Jenže ty teď moc daleko jsi
a s jinými se bavíš,
mě zbývá o tobě jen snít
a ty o tom, že jen tebe chci newíš.
Autor hellowik, 26.09.2008
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Ammazonic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí